förståelse

ligger i sängen, tankarna snurrar hurrelomburrel i huvudet på mig, simon, Wilma, nyår, naglar, allt.
igår fick jag äntligen träffa min kära, att få pussa hans mjuka läppar efter 2 veckor var något av det mest efterlängtade jag gjort på länge, nykär. men jag håller fast vid att vissa killar är svin, det finns en anledning i denna förbryllade värld varför vi är tjejer är tjejer och killar är killar, mysteriet är och kommer förbli hemligt varför vi inte förstår varandra.
jag hatar dubbelmoral. att man ska bli en annan person när andra personer är i närheten. att man ska bli förkrossad och besviken gång på gång. förståelse. det mesta handlar om förståelse.

over and out, stay cool


uncover.

jag tror fan jag ska börja blogga igen. fast inte ska få veta att jag bloggar, för jag ska inte säga det till någon. oj tänk så många hemligheter jag kommer kunna skriva här utan att någon ens vet om det.
Just nu sitter jag i mitt beundransvärda tomma rum, Zara Larasson - Uncover går på repeat och jag har på tok för mycket att tänka på. för så är det. personligen tror jag att livet ibland går ut på att fundera och tänka. analysera och diskutera för din åsikt. men hur vet jag min åsikt? för det måste man tänka. egentligen ska man inte tänka. vi bor i ett iskallt ikea-land där problemen ligger i pepparkakor och blattar. andra länders problem är krig och hunger. sjukdomar och mord. are u fucking kidding me?
löjligt.

mitt bloggande ligger på hyllan känns det som, jag vistas på www.linneasnaglar.devote.se för tillfället och drömmer om att bli modell.

nu ska jag fortsätta dricka min hallon-soda och sakna min pojkvän som jag inte träffat på två (fucking) veckor.

over and out, stay cool


RSS 2.0