BILDBOMB


Jag ligger under löven..

Helloooo, sitter just nu hemma, spenderade natten hos min fina. Nu ska jag bege mig till stugan med familjen, chilla stenhårt, blir nog att åka till S ikväll med.
 
Börjar sommarjobba på måndag med! sköööönt.

03.00

Förlåt mina kära läsare, iPhonen har inte kommit och jag sitter knappt vid datan, bara när jag spelar lol typ. 
Men iallafall så var photoshooten grym igår och idag har jag ätit tårta +kakor för världens bästa mormor fyllt 87barrw! Hon har ju några år på nacken om man säger så. 
 
Men nu på kvällen har jag vart med mina favorittjejer, dom underbaraste som finns. Tjockat i oss godis och pratat om dom mest konstiga saker i världshistorien! 
 
 

Uppsala

Rubriken säger det mesta om vad jag gjort idag, vart i Uppsala, haft en photoshoot i botaniska trädgården! Så jälva nöjd. Vart skitbra bilder, stort tack till Sofie. 
 
Bilder kommer nogtupp senare. 
 
Nu blir de kaffe på ballen

22.10

Hej alla, hemma nu, haft en sinnessjukt rolig kväll som jag ska berätta mer om sen, för nu ska jag packa mitt pickelipack och åka till Simon!
 
 

Den 26/6 ♥

Simon ♥
 

Tisdag!

Precis kommit hem, idag gäller det! sjunga sjunga sjunga!
 
ska bli kul faktiskt.
 
men nu ska jag käka

Dagens citat

You wanna see a perfect relationship? watch a movie dude

Måndag,, 01.40

Yo bröder och systrar, sitter just nu föröverigt i örbyhus och chillar med en fin kille.
 
Ledsen för lite dåligt med uppdatering men blogg-appen på iPhonen har pajjat, men ni kan vara lugna för min IPhone 4s är på sin väg till mig! underbart. 
 
Midsommar: började med en stadig frulle med lite midsommarmat, vädret hade vi med oss så blev lite kaoz vad vi skulle hitta på.. Egentligen ville jag bara åka till stugan och chilla med la familla men blev att panik-packa och åka till öregrund med ellisch. Tältade vid en liten lekpark och hade det väl mysigt. Fullt jävla ös i öregrund iallafall. 
 
Tältade var nog det sista jag ville men så blev det iallafall och vi drog hem tidigt på morgonen. 
 
Har nog aldrig vart sådär arg heller, mord i blicken och näven i högta hugg kändes det som när personer lägger sig i saker dom inte har ett skit med att göra 
 

hemma

äntligen hemma efter en cp-störd dag i öregrund igår, hahahahhaa fan ett skämt.

00.50

Ey Y0 bröder och systrar, först vill jag bara tilllägga ett litet ordspråk för dagen "Du måste lära dig att förlora för att lära dig att vinna" älskar dom orden. Lika med "kände mig hemma överallt så överallt gick jag hem"
 

Imorgon är det midsommar mina vänner, fucking midsommar, som betyder mitt-i-sommarn. Fast ne så är de ju inte. Eftersom att idag och igår var dom ända dagrna det vart varmt på ungefär 3 veckor.
 
Såhär ska det vara varje dag, skulle vara guld värt.
 
 
En iPhone 4s 32gb på g med, känns förjävligt bra, så jag blir av med min vanliga 3gs. Kusinen skulle nog köpa den av mig, lika bra de.
 
 
 

We all want love!

Ojojoj, ni kanske märkt att jag inte uppdaterat min kära blogg på ett litet tag nu, men det är såhär att min "blogg-app" på iphonen inte fungerar som den ska.... 
 
Men iallafall vart hos prinsen i örbyhus och övernattat. 
 
Idag har jag bara stekt hela dagen, hur underbart och skönt som helst, nu sitter jag här nyduschad och nyepilerade ben! Snatt ligger färgen i håret också! 
 
 

02.30

Precis kommit hem nu, vart och myst i örbyhus hos en fin pojke. Nu blir ni nyfikna va?! Just det som är meningen. Nu blir det sova sova sova. För imorgon väntar en lååång dag. 
 

Först ska jag hälsa på lite saknadesläktingar sen stugan igen för att renovera. Älskar verkligen att vara där ute. ❤
 
Med tre ord tänker jag avsluta och tacka för mig, jag är lycklig

Dagens citat ❤

You can never make the same mistake twice. .
because the second time you make it,
its not a mistake, its a choice.


Tisdag,, 12.10

Kom precis hem, vart hos tandläkaren, gick väl helt ok, helt otroligt att dom inte sa något om piercingen i tungan! Skönt, slapp jag argumentera om den med.
Gnisslade tänder gjorde jag när jag sov med, fan, inte bra....

Nu ska jag leka med lillkussen för senare blir det till att åka till stugan!


Popcorn ❤

Nu måste jag verkligen skriva om det absolut godaste som finns att äta, det underbaraste som någonsin skådats och självklart något jag dyrkar.
Popcorn, jag har en stor kärlek till denna underbara lilla kärna, min passion till popcorn är obeskrivlig, finns inget godare, jag lovar. Det är godis (typ), tar 2,5 min att göra, är nyttigt och blir samtidigt mycket som fan.
Jag dyrkar popcorn, fast jag hatar majs, men ändå älskar jag vad man gör med det.

Ville bara att alla ska veta att vill man göra mig glad, ge mig porrecorn!


23.23 måndag

Precis kommit hem, direkt efter jag kom hem från Simon så drog jag och mami till stugan, jobba jobba jobba, renovering på G och i full galopp. Fan så fint det blir!

Nu blir de popcorn skålen på magen och hallonsodan i handen. film film film.


Just de nya bilen fick man vrida ur med. Froodig!


Måndag

Klockan är 04.20 och jag sover inte?! Vafan jävla Simon, allt är hans fel....

Haha nejdå, nu blir det prison break sen sova, piiiizzzzzz!


01.33

Chillar i örbyhus, sleepmode on, godnatt gott folk!


01.33

Chillar i örbyhus, sleepmode on, godnatt gott folk!


Dagens citat ❤

A boyfriend should always send you a
goodmorning and goodnight text
even if you don't talk all day,
just to let you know you're on his mind.


Kladdkakemuffins! ❤

Ja vad ska man säga, inte gjort ett skit idag, drog en inpackning i håret, färgade ögonfransarna och fixade ansiktsmask, en frodig dusch på de så kände man sig som en människa igen.

Bakade dessa underbara mumsigheter. Trodde inte jag var såhär duktig!


True story


Funderar

Varför tänker man alltid mest på kvällarna? Men tänker och tänker tills man inte kan tänka mer och hjärnan bli totalt överbelastad, katastrof. kaoz.

Varför finns all den här orättvisan? Tänk på saken, vi har det så sjukt jävla bra egentligen, vi lever i nuet, behöver bara kolla på livet genom ett fönster. Ett hårt iskallt fönster som blickar ut mot verkligheten. Vi är bortskämda, på tok för bortskämda, om man börjar jämföra, med mer olottade personer som finns ute i andra delar i världen, inte människor som du och jag. Nu menar jag dom som är nöjd för en deciliter vatten om dagen och får kämpa och slita varje dag för att kunna överleva morgondagen. varför skänker vi så få tankar till dom? varför har dom det sämre? Varför har inte dom det såhär bra som vi har det? Ska världen vara såhär orättvis för att hållas i balans eller är det här bara en prövning av va som väntar i framtiden. Tänk om vi redan är döda och här är stället vi straffas. Vem vet jag kanske hade ett liv innan det här där det var jag som var mindre lyckligt lottad i något annat land, där jag fick känna på hur det var att leva det hårda livet utanför det där iskalla fönstret, ute i kylan. Människor är svin, när det gäller på liv och död så är det alltid en själv man räddar först, man tar alltid sig själv i första hand. Just på grund av det här tror jag inte på Gud, jag gör verkligen inte det. Hade det funnits en Gud hade vi inte haft all den här orättvisan. Vi hade levt exakt lika dant, alla hade haft det exakt lika bra, alla skulle må exakt lika underbart. En perfekt värld. Jag pissar på ordet perfekt. Nu kommer jag säkert få massa skit om att jag skriver att jag inte tror på gud men jag gör verkligen inte det, världen hade inte vart såhär grym om det hade funnits någon där uppe i himlen man bad till. Men däremot tror jag på att det finns någon högre makt, en som bestämmer hur allt ska vara, som vet och bestämmer att det ska vara såhär av en anledning. Den här högre makten tror jag har olika sidor, bra och dåliga. Skulle jag någonsin önska mig något så är det till den 'högre makten'. Sen ibland kan jag fundera på liv efter döden, personligen tror jag inte bara man 'poff' dör, jag tror man kommer till en annan planet, ett annat decennium, tänk så sjukt mycket det finns ute i universum, vi är en liten smula, en pytteytte liten smula av en kaka än vad som upptäckts av rymden. Det måste finnas fler planeter det finns liv på, många fler, hur är det möjligt att det bara finns på jorden då vi bara är en liten smula? Jag är bombsäker på att det finns fler. Och just dit tror jag att man kommer, till något annat ställe, för att leva vidare, till något bättre.



Filmtajm!


Lördag!

Frossar i att inte jag och min bästa kompis är i Stockholm på summerburst... Fan..

Men iallafall har jag gottat mer mig i massa taco-mys, melonefterrätt och Mobergs vin nu på kvällningenmed familjen. Vart en sväng till ellen och pratat om midsommar har jag med, behövligt!

Säger bara en sak, kebab-chips, fan så jävla gött! Mums mums mums x1000

Nu så blir det en frodig rulle och lite mer vin så sover man fint sen!


02.20

Är det torsdag idag? Eller fredag? Vafan har inte ens koll på dagarna nu och sommarlovet har precis börjat, men det är EXAKT såhär det ska vara, noll koll men full kontroll. tummen upp.

Nu ligger jag i soffan myser med min lilla råttis fast hon dampar loss, precis vart ut och åkt bil i över 2 h så nu satt det fint med lite chill i soffan!




Dagens citat ❤

Smile. Let everyone know that today
you're a lot stronger than you were yesterday


U mad bro?


Mums

Pappa vill visst göda mig! Men vafan lite choklad skadar väl inte, det gör bara gott!


15.55

Ligger i soffan nu kollar på 'weeds', jävla pissväder ute fan...
Varför är inte solen framme för? Nu ska jag iallafall fixa mina naglar i brist på annat


Upp och ner

Jag orkar inte med att allt ska gå upp och ner hela tiden.. Först blir allt toppenbra, sen når det botten igen.. Allt detta på grund av några människor bara, helt sjukt..


Dagens citat ❤

One look, one word, one kiss;
they can all mean so much
when it's from one special person.


02.30

Vart med jullan och ellen nu på kvällen, chillade, snackade skit, som vanligt. Runt 11 drog jag och ellen till örbyhus för lite nattbad, bra jävla kallt..

Nu ligger jag äntligen i sängen, käkar popcorn och dricker cola, blir några avsnitt 'weeds' sen sova stenhårt!


Torsdag

Chillar fett fett fett just nu, senare ska jag chilla stenhårt med min fina ellen, kanske blir lite vin, vem vet.

Vad som händer sen är ett mysterium men det löser sig nog.


Topp tre


02.40

Precis kommit hem efter en tripp till örbyhus, fint sö janne.
Nu kollar jag på 'weeds', riktigt bra serie!

Nu blir det slaggen, ska verkligen sova ut imorgon! Ååååh så skönt


Dagen citat ❤

Without that 'little voice' in your head,
you wouldn't be able to read this.


Min fisk är borta!!!!

Firren på navelpiercingen är borta... FAN.


Tisdagkväll

Kvällen igår var heeeeelt flippad.... Började med förfekke hos mig som avslutning med fina klassen, kubb, vattenpipa, godis, dricka, spel osv.

Planen var att åka till djupön men där vart det ju inställer så ellen och jag drog och chillade lite i örbyhus/österby.


SOMMARLOV FUCKERS!!!

Äntligen! Det här kommer bli den bästa sommaren hittills och jag kommer spåra, kötta, svina i goda vänners sällskap! Välkomnar sommaren med öppna armar, nu ska vi inte tänka, bara göra!


Funderar

Ärlighet varar längst, eller hur var det nu igen?..
Så jävla less, man ska visst inte vara ärlig i den här världen, man ska vara kall, grym och låtsas något man egentligen inte känner. för när man försöker ärlig så misstolkas allt och det blir kaoz inifrån och ut, på minde än 5 minuter. Enligt mig är det bättre att vara ärlig än att gå någon bakom ryggen och ljuga. För mig är ärlighet en självklarhet. Man kan inte älska och dyrka alla människor på jorden. Det är psykiskt omöjligt. Vissa får man dålig energi av och andra mår man bra av. Jag är en riktig energikännare av människor. Just därför håller jag mig borta från personer som har till det negativa. Jag står fast mina ord, ärlighet varar längst mina vänner.


Dagens citat ❤

95% people at some point in their life
have tried to close the fridge slowly to
see when the light goes out.


Måndag

Blev precis klar med allt i skolan, jag fattar det inte ens, jag är fri, så jävla FRIIIII!!!!

Underbart.

Började dagen i skolan med en försovning, lite fika på ballen och ett prov. Bara chillat i skolan hela dagen, så sjukt skönt!
Sen fixade jag och ellen en tjej som skulle ha bal, finfint. Efter det fixade jag ellisch naglar.

Nu är jag så sjukt glad att det är slut på det här skiten!

Var och storhandlade lite till klassfesten imorgon, tagga tagga tagga! Så vickis var snäll och hjälpte mig med att fixa med alla jordgubbar.


Fick besök! (döööör)


Bilder

Nya saker från Stockholm!

Nya naglar! ❤


Lördagsnatt 02.33

Äntligen ligger jag i sängen, jobba Stockholm från från tidigt på morgonen och efter det åkte jag till örbyhus ett tag, men nu undrar jag bara varför i helvete jag är vaken...

Köpte lite smått och gott där i huvudstaden, bilder på det tänkte jag fixa imorgon, när det är ljust och jag är heeeelt utvilad för att kunna ta tag i allt pluggande imorgon...
3 dagar kvar nu, ba pina! För sen SOMMARLOOOV! ❤❤❤


Stockholm!

Precis kommit hem efter en riktigt bra dag i Stockholm med ellisch! Vi gick runt, runt, runt och fick ont i fötterna, drömde oss bort att hela Åhléns city var våran alldeles egna privata garderob...

Bilder på grejerna jag köpt kommer upp senare!


Dagens citat ❤

Smile. Let everyone know that today you're a lot stronger than you were yesterday.


01.33

Dagen har spenderats i en solstol, med musik och ett stort glas saft. Mumma.
Nu på kvällen jag jag tagit mig en fin tripp till örbyhus och kollat på prison break, bästa serien någonsin. Lätt.

Nu blir det slaggen, direkt. För imorgon väntas en frodig dag i Stockholm med min fina ellen! Jobba huvudstaden. Jobba jobba.



Asfin sommarklänning från vila


Kär i vädret och hög på livet ❤


Somebody that I used to know.

Ligger i soffan nu, precis kollat på timon och pumba och funderar.. Tankarna snurrar hit och dit, upp och ner, sida vid sida. Jag bara väntar på att dom ska kopplas ihop till ett, så jag ser något samband, med allt, hela mitt liv just nu. Egentligen skule jag bara vilja ha en "allt löser sig" knapp, så när allt är såhär upp&ner så blir allt bra, fast vissa saker får man skylla sig själv antar jag.
Men som sagt "I don't have much money but boy if I did I'd buy a big house where we both could live"

"I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world"

Dagens citat ❤

A minute of kissing burns 26 calories.
Now I know why whores are so skinny.


Oj felskrivning i det förra inlägget..

Torsdag idag, full fart. Gjorde set sista matteprovet som jag klarade så nu är jag klar med kursen!

Nu ska jag chilla lite för sen kolla på korpen match.


Torsdag

Chill hela dagen, Linda hjälpte mig att slinga håret, det tackar jag för!
Nu på kvällen har jag fått på en frodig promenad och sen kollat på "allt flyter" haha vilken klockren film!

Nationaldagen idag, grattis, eller hur man nu ska säga det så man inte blir klassad som rasist.
Nu ska jag plugga och kolla på Step up 2. Sovmorgon imorgon, fan så skönt.

Mina nya naglar ❤


Slingade håret!


Störtskööön


Om 2 år är det min tur!

Åååh gud vad jag längtar tills jag tar studenten, den dagen kommer vara så sjukt flippad, jag kommer spåra, först ut, skrika, gråta, skratta, allt på samma gång. Jag ber till en högre makt att solen ska skina och 20 grader fyller högbergsskolans framsida, kan inte ens föreställa mig känslan i kroppen då, om ungefär 727 dagar smäller det.


Studentfirande!


Studentfirande!


09.30

Klart brorsan väcker mig med att dra på en sinnes bra låt på högsta volym i mitt rum, så nu var det bara att kriga sig upp!

Upp och fixa mig lite för snart bär det av till gimo och fira fina gabbis student!


If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost.


Måndag

Skolan var segare än någonsin idag.. Men känns skönt att iallafall ha organiserat upp lite saker!

Nu har jag kvar:

Prov:
Matte - funktioner
Historia
Matte - slutsatser

Uppgifter:
Svenska - artikel
Psykologi - frågor


Så nu efter "lovet" ska jag kriga som den krigare jag är!


12.00

Sitter i skolan nu, precis gjort klart lite uppgifter så chillar lite ba.

Ikväll ska jag ut på äventyr, det ni!

Är så sjukt sugen på jordgubbar och åka utomlands så det är helt sjukt... OCH en iPhone 4s....VIT....
Ett glas vitt med lite frysta hallon en varm sommardag vid solnedgången hade inte suttit helt fel det heller...

image description

03.47

Jag sover inte.. Fml.. Precis gjort klart filmrecensionen, så jävla skönt att stryka den! Åååh så härligt!

Somnar med ett leende iallafall


Nya naglar


Best thing I never had.

Precis kommit hem igen, blev gofika och mys med kusinbarnet, åååh så söt!
Nu är pizzan inne i ugnen och plugget står på schemat, lite skön musik på de.

Lilla Albert ❤


12.30

Hur kan sängen vara så underbart skön på morgonen? Och hur kan den vara skönare när det är dåligt väder och regnar? Standard att ligga kvar i sängen liiite längre då.

Men nu måste jag trotsa min vilja att ligga kvar och gå upp... Försöka få i mig lite frulle och sen hälsa på moster för kusinen fått en liten bebis, nusse söt <3


Dagens citat ❤

It's funny how the people that hurt you the most,
are the ones that they swore they never would.


Bloggare...

Vissa bloggare tål jag verkligen, om man nu ska lägga upp bara bilder och skriver en mening vad är det för kul med de? Skaffa bilddagboken föfan eller uppdatera instagram 24/7, visst själv har jag bilder i varje inlägg men jag skriver iallafall något vettigt...


01.36

Mina fina gick precis, tiden går för fort när jag är med dom... Alltid... Alltid blir det sådär sent man lovat sig att det inte skulle bli.. men popcorn och lite skitsnack fick fylla min kväll!


Nu blir det förmodligen lite serier Och slaggen.

Piz




Lördag

Idag har jag mått illa i snart 24h... Fuck my fucking life...

Nu ska jag försöka pallra i mig lite rostade mackor och dricka cola, för ikväll kommer mina absolut finaste ❤

Gårdagen var bra förresten, mysig som fan, mmmm.


Dagens citat ❤

Feelings change, but memories don't.


Funderar..

Hur kan något som betyder så mycket för än bara försvinna?.. Rakt ut i tomma intet där allt är lika meningslöst som luft...
Varför?... Hur kan det gå så snett... Medan allt annat bara kryper närmare och närmare, som att det leker kurragömma, när man vill att det visar sig, då för de inte det..
Att prestera till något bättre är något jag strävar efter, men när man gjort sitt bästa är man inte nöjd, för man vill alltid ha lite bättre, för att man ska kunna vara lite mer nöjd över sig själv.. Hur ska man kunna övervinna sig själv till den gräns då allt sätts stopp, det blir kaos, ingenting går som det ska.
Det känns som att jag nått den där gränsen då jag inte klarar av mer, pressen blir för hög och tanken att prestera bättre har flugit bort med vinden. 5 dagar, 3 prov, 4 uppgifter. 5 skoldagar kvar. Fan... Nu längtar jag inte ens tills skolan slutar, vill ha en extra vecka för att kunna nå de betyg jag vill ha, för jag vet att det kommer gå så sjukt fort iallafall. Sommaren är snart hör på riktigt, njut, lev i nuet, samla kraft, samla allt.


Regnig dag

Slutade 11.10 idag, hur skönt?! Underbart.
Nu ska jag försöka varva ner och sen pallra mig till kusinen som fyllde 6 barre igår!

Såhär tung var jag idag!

Ni kan kalla mig tältet


Ett pris till den som läser hela!

Har du under senaste veckan:
Kysst någon? Nej
Sovit bredvid någon av samma kön? - nej
Sovit bredvid någon av motsatt kön? - nej
Slagit ner någon? - Nej, kanske skulle behövas.
Ljugit för en bra vän? - I would neva
Svikit någon? - Det tror jag inte.
Fuskat på prov/läxförhör? - Självklart inte.
Blivit kallad Bögjävel? - .. Nej?
Kallat någon Bögjävel? - "Fan äru bög eller?"
Druckit alkohol? - Nej



Vem:

Skrev du senast till på msn? - hmm, inte den blekaste.
Kramade du senast? - Wilma
Sov du hos senast? - hm, vet inte
Ringde dig senast? - Markus bror

Vad:
Köpte du senast? - ett armband
Gjorde du igår kväll? - Pluggade 
Ska du göra imorgon? - Jadu, säg de
Vill du göra just nu? - Åka hem
Är närmast dig som är rosa? - Jag själv, tröjan.

Kärlek och Förhållanden:
Du är kär nu - Nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja

Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 8 månader - Yes
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Yes
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

Ärlighet:
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smugit ut utan lov - Ja klart, fast känns rätt meningslöst eftersom jag inte direkt är inlåst.
Jag har ljugit om var jag är för dina föräldrar - Jo men det kan nog ha hänt.
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ohja!
Jag har fuskat i ett spel - Haha, ja.
Jag har struntat i ett prov - Nej, det tror jag faktiskt inte.

Dåliga tider:
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej
Har anorexia och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Ja
Känner någon som blivit misshandlad ? - Ja
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande - Ja
Jag grät senast - Idag när jag fick något i ögat
Sett din mamma bli slagen - Nej

Sett din pappa bli slagen - Nej
Jag hatar begravningar - ... dum fråga tycker jag
Har sett någon dö - Nej.
Någon som jag känner har dött nyligen - Nej.

Utseende:

Vilken ögonfärg har du? Mörk bruuuna
Hur lång är du? 181
Vilken hårfärg har du? Mörk brunt
Långt eller kort hår? Lååångt
Piercing i ansiktet? Öronen, annars tungan
Vilken ögonfärg skulle du vilja ha? Den jag har!
Hur lång skulle du vilja vara? Nöjd med min längd
Vilken hår färg skulle du vilja ha? Tycker om min mörkbruna hårfärg.
Vill du ha kort eller långt hår? Långt

Senaste du:
Åt - Choklad
Drack - Mjölk
Fick ett sms av - Simon
Skicka ett sms till - Mor
Kramade någon - idag
Du spydde - Bra länge sen
Skrattade riktigt mycket - Hmm

Kärlek:
Är du singel? Ja
Älskar du någon just nu? Älskar mina vänner
Ditt längsta förhållande? 1,5 år
Med vem då? Niklas Ärlig
När du säger "ditt livs första kärlek", vem tänker du på då? Niklas 
Gillar du någon just nu? Det vet man aldrig
Hur många seriösa förhållanden har du haft? Hmm, 1
Vad heter din nuvarande pojk / flickvän? har ingen
Vem vet mest om dig? Ellen, helt klart
Den / dom som du har känt längst? Ellen
Flera bra kompisar eller en bästa vän? En bästa vän, men många bra vänner
Någon du saknar att umgås med? Bellko
Någon kompis som bor långt bort? Kristian
Den du har mest minnen med? Ellen!

Övrigt:

Musiksmak-  Gangstaaah
Sport - Pole dance
Galen eller lugn - Galen såklart
Har du någon gång hört att du sjunger bra- Haha ja..
Har du hört att du borde bli modell - Ohja, om jag har.
Något speciellt du har på dig varje dag - Underkläder? 
Vem tänker du på just nu? Mig själv. Det är liksom där fokuset ligger efter alla de här frågorna


Finväder hela veckan jajamen...


Dagens citat ❤

Respect your parents, they pay for your internet.


01.33

Idag har jag iallafall gjort lite nytta, först gjorde jag mitt sista nationella prov vilket är så sjukt jävla skönt att ha det klart, sen har jag pluggat lite och äntligen gjort klart min samhällsuppsats! Ååh skönt att stryka det från listan.

Nu måste jag sova, upp och jobba skola kl 9 imorgon och sen fullt upp hela dagen...

Mer om det imorgon, piiiiz!


RSS 2.0