Set fire to the rain.

Hejalla, sitter i soffan, paranormal activity på tv. Lärt mig Adele's låt 'Set fire to the rain' på gitarr, kärlek till den låten.

Börjar få beslutsångest om vad jag ska sjunga på öppenscen, bara 4 dagar kvar innan det är försent att anmäla sig med.. Fan.. Att det ska vara så svårt att hitta en låt, öva på den, framträda den bra, och sen är det klart?

Ska iallafall sova snart, börjar bli riktigt trött. Men först; platta håret!
Hör förövrigt hur min fina hund ligger och grinar där nere, blir ut en sväng med henne med!


Måndag,, 18.45

Yo. Precis käkat så ligger i soffan med min råttis och myser, tänkte dra fram yoga-mattan och stretcha lite. Har iallafall åkt hem från Gävle och åkte med mamma och wilma en sväng ut i skogen. Hem och bytte kläder och drog ut på Tierp ett tag.

Nu ska jag ätsa glass och ut med vovven!


Godmorgon-

Hellu, ligger i sängen i gävle, blir att  ta sig upp och äte lite frulle sen rulla hemåt!

En bit i taget.

Klockan är lite över 22, är i Gävle hos bror och linda, precis duschar och nu dricker jag "calm" tee, inte super gott men satan vad lullig man blir i huvet! Vart på ett Pole dance pass, som var hur kul och jobbigt som helst! Tog mina smidigheter till nya nivåer känner jag! Stoltheten knackar på hejhej.

Nu ligger jag i sängen och har ont i hela kroppen och våger inte ens tänka på hur det kommer att kännas när träningsverken kommer som ett brev på posten imorgon.

Förövrig har jag lov, hur skönt? jätte. Nu tänkte jag ta och lägga mig och läsa lite innan jag intväntar en date med kudden.

See ya


Söndag! 16.14

Ååh snälla slå mig någon, slå mig så jag fattar att jag inte kan bara skita i bloggfan. Har iallafall spenderat dagen och natten hos min älskling, mysigt värre.

Igår tog jag en spontantripp till Mehedeby, och för första gången gick jag "bus eller godis". Gick med med dryga kusiner, som jag förövrigt sminkade till världens fjortisar, och några andra, värt godiset iallafall! Måste nästan göra om det, gratis godis, HUR BRA!?
Drog mig hem vid 23.00 iallafall och kollade på film med mamma innan jag åkte til nickepicken.

Nu ska jag äta, sen blir det åka till Gävle och träna litt poledance!


Min dag i bilder.








In time.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,"



Sitter i skoffan, käkar pizza. Nu blir det fixa sig lite sen Uppsala med Ellen! Bio blir det - In time - Grym hoppas jag!

Min underbara bror frågade om jag inte ville ha hans iPhone istället för att ha 1000 kr för jag städade lägenheten, vilket kap!

Have a good night.



LOOOOOV!

Tjaaa, precis vart till skolan och hämtat lite böcker. Nudricker jag julmust tänkte jag ta en prommenad med Wilma, men först; börja på en ny bok.

Skönt med lov med, underbart. Det här ska bli mitt såkallade sov-lov, thats it.

Träffa ellen ikväll står på listan, länge sedan nu!


---


It's okey, I wouldn't want me either.




Dagen har spenderats i Uppsala, Ungdomsmottagningen idag igen. Upp på stan och kikade runt lite. Hittade lite saker. På kvällen har jag kollar på sista delen av Harry Potter, hur bra?! grymt. Läste ut min bok "Hur kär får man bli?" galet bra, kär i böckerna av Katarina Von Bredow. Nu börjar klockan krypa mog 01.00. Blir nog låter här ovanför på öppenscen, med det tackar jag för mig och säger godnatt.

Someone like you.

Klockan är 00.32 och jag ligger uppe och letar låtar som jag kan sjunga på öppenscen. Några sidor i "Hur kär får man bli?" hinner jag allt med.


Godnatt.



Natten tränger sig sakta men säkert på.

Bastade, ansiktsmask, hårinpackning, dusch. Ligger i soffan nu, skönt. Ska blåsa håret och sen ta en sväng med vovven.



HAHAHAHAHAHA!

Onsdag,, The point.

Dagen började i skolan, skulle ju in till uppsala med 12.05 tåget men jäkla niklas hindrade mig, men lätt värt! ;) Skulle in till Ungdomsmottagningen och kolla min p-stav, ringde dit och fick en tid redan i morgon! Blev en heldag med mamma i Uppsala istället, härligt! Shoppade som satan, hittade allt från 3 nya skor, halsband, örhängen (earcuff), 2 nya jeans och mycket mer!
Kom precis hem så nu ska jag duscha och basta! sen är tv'n min bästa vän ikväll!

Bastun väntar, peace out!


Ett snedsteg åt rätt riktning

 


Ellen jag vet inte om du kommer se det här, men jag skriver det ändå, jag saknar dig hjärtat, saknar dig&mig, vi. Allt galet vi har gjort och jag saknar allt det just nu.


Midnight

Hello, tänkte bara slänga in ett litet godnattinlägg, klockan är mycket, närmar sig 01.00, men några sidor i boken hinner jag allt med! Kom på att jag saknat min UNDERBARA säng något helt otroligt.

Imorgon blir det uppsala, vilka äventyr som väntar där skriver jag imorgon!

C ya


Tisdag,, Tell the devil I say Hey when you get back to where you from.

Hallådär! Bor hemma nu, skönt på något vis, kan inte förklara, mer bekvämt, vet vart jag har allt och så.

Kvällen har tillbringas med min bok och mamma, övningskört och handlat. Nu har jag precis bokat prova på poledance pass nu på söndag redan! Blir att börja på kursen senare i november och snart köpa stången. Så här kommer ni kunna följa mig när jag börjar med poledance :)


Ska beställa hem en tröja med, ursnygg! (hade en lika dan för någon månad sen, men smidig som man är tappade jag bort den..)



Nu blir det antingen en kopp te, tända ljus och min underbara bok vs film, godis och te


Jag har ramlat ner i mörkret.

Zup fellazzz? Ligger i sängen i gävle just nu, tar mitt pick & pack och flyttar hem imorgon. Hem till Wilma, hem till min underbara råttis. Hem till alla disney filmer som kommer spelas varje kväll.

Idag har jag inte gjort mycket alls, hjälpt alex och linda att städa i trapphuset, duktig ja! Men nu ligger jag här som en stucken gris, dödligt trött.. Oh mama.

Uppsala på onsdag, får inte glömma det!



Wilmis ♥

Jag saknar dig ♥

 

Jag saknar dig...♥


Sol i sinne, brun inne.

Paranormal activity 3 var grym! Värd att se. Sov i Tierp och när vi kom hem fick jag sovsällskap av bella, behövigt efter denna film, vi kolade på sunes sommar!

Bild snodd från bel





Idag var det bara att gå upp och vara hos tandläkaren kl 07.20.. Fruktansvärt ont i magen... så blev ingen skola.

Nu ligger jag i skoffan, kollar på lite telefoner, iPhone 4 kanske? who knows.

Snart bio

Precis käkat på O'learys och snar blir det biomys, underbrt så det bara skriker om det. And guess what? Bella stod ute och rökte och vi hittade världens finaste text på ett rör, ja vi hörde rätt på ett RÖR precis utanför O'learys, det stod;
Om du visste hur mäktiga dina tankar var så skulle du aldrig tänka en negativ tanke.

ready steady go

Precis gjort mig klar, nu blir det dra sig upp mot stan och mackes lägenhet. Möta upp allt folk och senare ikväll käka mat och bio, låter om ett bra slut på en söndag! Sover i tierp inatt för imorgon ska jag vara hos tandläkaren i tierp 07.20.. shiiiiit pommes... Jag som hade sovmorgon och började inte skolan förens kl 10.30... Menmen.

Men nu måste jag sticka, få lite krubb i kistan!


En bild från förra modevisningen på lingon.


Söndag,, 13.08

Hallådär kött & blåbär. Sitter i alex & lindas lägenhet, alone, forever alooone. Åt precis frulle och snart kommer Viktor och Bella hit och det blir gå på stan och bara chilla, för ikväll blir det bio, mamma, macke, jag, bella, viktor och ev alex och linda, paranormal activity 3, hoppas den är k u n g

Nu ska jag hoppa in i duschen, så peace out!


Lördag,, 23.56

Hejsan, dagarna har bestått av åkt fram och tillbaka till gävle och skolan.

Men
fredagen finns det lite mer att berätta om, MODEVISNINGEN PÅ VOX! hur underbart kul som helst. ååh vad jag älskar det där!!! Längtar tills man får se bilderna bara, hur fina kläder som helst, hur fint smink som helst, och jag behöver inte ens skriva hur taggad jag var, hjärtat slog i 180 när man stod och väntade på sin tur, man visste att det stod 150 pers och skulle kolla på just MIG i några sekunder, alla kom inte ens in, proppfullt, 50 st fick stanna utanför. Holly shit. Är skitnöjd med kvällen och som grädde på moset så fick vi en goodibag!

Idag har jag mest sovit, och sovit, och sovit. Nu på kvällen gjorde jag ett ryck och hjälpte markus med lägenheten, snickrade ihop ett helt kök åt honom som han ska sätta upp nästa helg. And guess what? nu ska jag sova. Drömma om en underbart fin människa som heter niklas ärlig ♥


Alla som vill sväva.

Hade världens skummaste dröm inatt, går inte ens att förklara tror jag haha!

Sitter här i gävle nu med skitsivan, hon sover så hon. Bra trött jag med känner jag nu! Blir nog en power nap och sen vidare upp mot stan!

En söt bild på Sivan får ni med!


Non Stop

Hellluu, ligger i sängen nu, hemma hos bror min, kvällen har bestått av en runda på stan, storhandlande, matlagning, filmtittande och avslutades med en dusch, skööönt! Sängen har aldrig vart skönare, nu ska jag slå på ett avsnitt av Erik och Mackan, och plugga på mitt matteprov imorgon.


Du gjorde alla sagorna till verklighet.

Sitter i skolan nu, slutar om 2h.. fiifan.. blir att åka till gävle sen. Skönt.
hörs sen.
Gammmmmal bild på mig och ellen!
Modevisning på fredag, ba tagga!

Hi as fuck

Ibland vill jag bara packa och dra, lämna knaset som vi tacklar var dag.

precis det jag ska göra nu.


Vi flyr till världens ände, du och jag
Fast att vi inte vet det
Fast att vi inte ser det
Vi ställer oss i vägen för tiden, du och jag
Fast att vi inte märker det
Fast att vi inte känner det
Vi lättar från marken
Ser molnen segla förbi
Vi kippar efter luft
Långt nere i avgrunden
Fast att vi inte vet vad vi gör där
Vi gör oss en luftballong
Och lättar än en gång
Vi flyr till världens ände, du och jag


Det finns alltid lite sanning bakom varje "jag skojar bara",
Lite kunskap bakom varje "jag vet inte",
Lite känsla bakom varje "jag bryr mig inte",
Och lite smärta bakom varje "det är lugnt".



Som dimman som täckte stan
Alla regndropparna liksom stod stilla
Man fick det bara på sig om man rörde sig
Som om man bröt mot deras regler.





1.000.000

Kom precis hem från skolan. Snart ska jag ta mina saker och åka. Men just nu blir det blite bubbelvatten och choklad. Myser med min råttis med.

Kommer sakna min älskling.. ♥



01.19

Sådär ja, packandet klart. Vet inte hur mycket bloggandet blir nu när jag flyttar ett tag, men ska försöka hålla lite uppdateringar! Nu måste jag sova, galet trött och skola imorgon.




Jag älskar min niklas ♥

my name is like a dick, allways in some bitches mouth.

Rubriken är sann, som fan. Dagen har bestått av att besöka fam. Rask & co. En ba dag tycker jag, känns bra satan. Vart mycket, skratt, skrik och tårar men allt slutade lyckligt. MÅSTE umgås med alla dom mer, haha underbara.

Just nu ska jag packa min väska, ska flytta till alex inne i gävle ett tag. Berättar mer om det sen.

Åka till Uppsala tänkte jag också göra lite då&då, en gång i veckan iallafall, ska börja rida med min kusin fredrika, en sak ni inte visste om mig är att jag älskar hästar, men har inte lagt ner så mycket enegri. Hon har en underbar häst, Chilli.

Just nu känns allt stabilt fast ändå inte. återkommer



Söndag,, If I say jump, you say: how high?

Hallå, precis kommit hem. Igår så chillade jag med några sköna grabbar.

Idag ska vi ha kusinträff hos raskens, blir väl jag, macke, virre, alex, linda, krille, rebecka, fredrika, johan, vad jag vet iallafall! Ska bli trevligt.

Nu måste jag fixa mig lite, ska åka om 10!

Hejdo


Lördag,, 16.25

Hallådär!

Gick hem till Niklas igårkväll, skönt. Just nu ligger vi i hans soffa, kollar på svampbo, fast han sover såklart haha. Skulle egentligen åkt till Gävle, men mår bra kasst så blev inget av med det. Ska nog snart hem.

HÄR HAR NI EN BILD UTAN RIBBAN!


Everyday i'm shufflin.

Omskakande dag, ingen skolan alls, fan vad jag har missat mycket nu, eller ja, gick dit med 38 graders feber men kände att det tog stopp.

Drog med Julia hem ett tag och bara chillade, behövligt känner jag! Sen nu ikväll har jag bara legat i feber, fast bättre nu, sen tog Ellen och jag en lite prommenad, behövlig den med känner jag!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Idol ska börja igen, har sjukt ont i tänderna, det är väl för att ribbjanne är ute och jag är ovan. Funderar på att duscha efter idol och sen kolla på film med markus och mamma.

Beställt hem lite nya navelpiercingar med, bara för at skämma bort mig själv lite! hihi



Silverkors



Ramdom grej


Firre!



Älskar såna här speciella piercingar, känns så tråkigt med standard jämt, vad säger dom; "sticker man inte ut är man vanlig" ?




SPÅKULAN

Tänk inte så mycket. Låt dina känslor komma ut. Det är inte farligt.

00.44

Ligger i sängen nu, precis kollat på Robinson och undrar vad jag gör uppe nu ens.. Tankarna snurrar hit och dit, upp och ner, sida vid sida. Jag bara väntar på att dom ska kopplas ihop till ett, så jag ser något samband, med allt, hela mitt liv just nu. Egentligen skule jag bara vilja ha en "allt löser sig" knapp, så när allt är såhär upp&ner så blir allt bra, fast vissa saker får man skylla sig själv antar jag.
Men som sagt "I don't have much money but boy if I did I'd buy a big house where we both could live"

"I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world"


jag älskar dig niklas, även om du inte ser det här, så gör jag det, alltid gjort, kommer alltid göra. Jag löser det här, för oss


All for you.

Svåra saker kan vara värre att tackla än vissa andra. Fan... Känslan när allt är ens eget fel..


Torsdag idag, blandad dag, förkyld fortfarande.. så blev bara skola i ungefär 1 timme..

Jullan kom hit ett tag med så vi pratade lite, behövligt!

Men nu ska jag sms världens underbaraste människa, och se kolla på robinson med mamma!


P3

Hejsan! Ni kanske märkt att jag har vart lite off dom senaste dagarna, men allt har vart lite uppochner bara, 2 ganska omtummlande dagar känner jag.

Iallafall så har jag hunnigt med att bli förkyld som ett as, ligger i soffan nu och har feber osv. Har tagit ut tandställningen med! bild får ni någon annan dag det lovar jag!

Klockan 08.30 ska jag lyssna på bror min som ska prata och ställa frågor till Melissa Horn inne i Stockholm, lyssna på P3!

Nu blir det Bonde söker fru med mamma ♥




Sometimes it's hard.

Hejalla!

Fullspäckad dag, började med en dålig morgon, hade ställt klockan på 07.30 för att sen komma på DÅ att jag började 10.30.. fml.
Skola sen hem då bellis och jag drog ner på runda 2 med solningen, fan nu är jag svart! nästan iaf.. Hem och gick ut med vilde och wilma, sen städade vi hos min råttis och på mitt rum, efter att ha ätit somnade jag direkt på soffan, bra skönt må jag säga.

Imorgon är en STOR dag, nu jävlar! TANDRIBBAN SKA UUUT!

Nu ska jag duscha och tagga för en heldag i stan imorgon!

Peaceout bro



Hemma!

Hallådär!

Precis hemma efter en helg uppe i Mora med min bästa, underbart skönt! Låg i relaxen och chillade livet ur oss, bubblade, badade, bastade osv..

Men iallafall så är jag hemma nu, bella och jag har precis vart nere och solat, hur skönt!? underbart, nu sitter jag på rummet och spelar gitarr, blir en syskonkväll med viktor och bella, förhoppningsvis markus!

Nu måste jag kila

Ha'de


Rude boy

Sitter i skolan nu, ska snart ha psykiologi, och sen bada, ska dränka alla samtidigt som jag kommer blir dränkt själv...
Nej nu måste jag lägga ner, Inger lackar..
ses på söndag, ha'de

Gammal goding


To late.

Precis packat, bara städa rumjanne kvar, ok är 00.15... satsar på att komma i säng innan 01.00!

Imorgon blir det bad på skolan, ska dränka alla..

Nej nu måste jag fortsätta, kommer inte kunna blogga på hela helgen..




Ojojoj..

Ligger lite efter schemat.. Fu.. Varken städat eller packat och klockan är snart 23.00.. shame on me... har masserat macke, som nu har lovat mig en solning ;) lika bra det.

hjärtat ♥

Nu måste jag dra ut fingrarna ut arslet och göra någon nytta!

Tja






SPÅKULAN


Ställ inte för stora krav på omgivningen så slipper du bli besviken.

'Snälla bli min..'

Hejsan, skola hela dagen idag, prov i naturkunskap, gick väl helt ok tror jag! Hem efter det, somnade mitt i skräckfilmen jag kikade på haha... Vaknade och kom på att jag måste ge min present till viktor som fyllde år i tisdags! Glad vart han iallafall, speciellt över mitt helt sinnessjuka rim! Satt där uppe och snackade med han och markus i nästan 2 timmar.

Men nu sitter jag i soffan, dricker litte öl med bror min!

Imorgon blir det åka upp till Mora, bo på hotell och ha en hel spa helg med niklas, linda och stefan, underbart.

Nu ska jag fortsätta kolla på robinson och dricka öl. Sen blir det städa hela rummet, plugga och packa!

Tjarå!


Godnatt

dead girl walking, godnatt

puss

Let it be,

Hejsan alla glada människor.

Sitter här i soffan och har precis solat, hur skönt?! mycket skönt.
Innan det skola hela dagen, eller ja, 2 lektioner, hem och sova lite, senare iväg och hjälpa mamma min att handla, och efter det vidare till skatehallen, forvånade mig själv med att ens kunna stå på en bräda, men jag kunde ju fan åka.. bra kul!

Hem och dra en långdusch på det och efter det sola.

Så nu sitter jag här och saknar min finaste så jag spricker, men får ha han hela helgen för mig själv uppe i Mora på SPA helg så klagar inte! ska bli mysigt och skönt att bara komma bort från allt.

Imorgon har jag prov, Naturkunskap, inte allt för lovande dock.. Men det löser sig nog!


Söndag.

Vet absolut inte alls vad jag ska skriva, inget vettigt i skallen jut nu känner jag. Sitter emma hos Nicke nu, skönt. Nu snart ska jag hem och hitt på något, en dusch och lite pluggande står på listan iallafall.

Ikväll får vi se vad som händer, skola imorgon iallafall, sovmorgon som varje måndag, schöönt.

Nu ska jag packa hop och dra mig hemåt.

C ya


RSS 2.0