03.30

Hur kul är det att vakna halv 4 på natten med att man skakar som en idiot, svettig och äcklig, känns som att magen ska vända sig ut och in... Usch mår verkligen inte bra, fan.. Får inte bli sjuk nu, hinner verkligen inte med det... Tur att det är lite bättre nu iallafall!

Blir nog upp och säga till mamma och sen ett svampbob avsnitt innan jag kan somna


Some boy out there.

 

Jag ska skriva 'jag saknar dig' på en sten, sen ska jag kasta den i ditt ansikte så att du får se hur ont det gör.

 


 

 


 

 


Gofika med signe!

In school


How to train you'r dragon

Precis den filmen rullar på bioduken i skolan, trodde aldrig man fick se såna här filmer i skolan? Grymt iallafall!

Går till 4 idag, abo mama vad segt. Aja ba pina


Soffläge

Grymt soffläge, less, arg, sur, bitter, ledsen osv.. Ja ni fattar. Trampat snett på varje fucking trappsteg, men man får det aldrig så enkelt i livet så man kan ta hissen.
Precis hemkommen från Gävle, Alexander 26årig gammal gubbe. Men underbar.
Nu blir det oboy och mackor, sen julfilm!
Och jag får inte glömma att nämna att onepiecen är på!


Sätter mig på gatan med en kombination.


Fel del av gården


Somebody like you.

Tröttnar aldrig..






Precis hemkommen från skolan, helt chockad att snön ligger kvar?!

Nu blir det sova lite sen åka till Gävle och gratulera min ingengörbror! Klart linnéa kirrar present fort som fan!




Någon idiotjävel som skriver på msn haha, sjuka jävel.. Sicka människor det finns..

Första advent

Sitter i soffan, nöjdtjej_95! Dagen började med lucia, hem, käka pizza, kolla film, dog i ungefär sådär en 2 timmar så det SNÖADE ute, sprang ut direkt och började sjunga och dansa, tur att vi inte har grannar säger jag bara! Guldvärt. In och började baka julgodis, asgott! Lite chirre och dirre på de och en kvällspromenad med vovven precis nyss!

Nu blir det film sen sova!


Fred


Hetare än lava

Tjabba,var precis nere vid gamelgården, vi som är med i Tierps lucia fick oss "lite" skratt, Mathilda blev lucia, kulkul. Förstår inte hur länge den här förkylningen ska sitta i.. Snart en vecka.. Men vafan imorgon ska jag iallfall till skolan och sen till Gävle och fira min underbara bror som fyller 26 år.

Känns himla konstigt.. Alla mina brorsor har lyckats så himla bra, jag menar min äldsta bror Alexander, han är ingenjör. Min näst äldsta bror Markus han jobbar på Peab, Viktor han går på högskola och pluggar till byggnadsingengör och jobbar på Alex jobb ibland med ritningar, alla tjänar asmycket pengar.. Så kommer jag lilla Linnéa som går på gymnasiet och pluggar till ingenting, atja, framtiden är ljus gott folk.






SPÅKULAN





Hej Linnéa!

En underbar vecka!

Trassel

Det är just nu man inte vet om man ska försöka lugna sig själv eller bara låta stormen gå lös så det blir bra. Le eller gråta, stå på händer eller fötter, sitta ligga. Ja ni det är frågan. Massa låtar av Melissa Horn spelas ur högtalarna på något speciellt vis, ligger i soffan, kan inte låta bli att le lite smått när jag tänker på hur länge jag har legat här och försökt få livet att hinna ikapp än. Klockan är på tok för mycket för att jag inte ska vara trött, vad tänker jag med? Ska ju upp tidigt imorgon? Tierps lucia ska bli vald och man kan inget annar än be till någon högre makt att det blir än själv. Nu ska jag dricka upp min festis sen pysa i säng, en låååång dag imorgon väntar.

Love linnéa


Lördag

Ligger i sängen, astrött.. Fortfarande sjuk, vilket suger.
Igår så åkte jag och kollade på öppenscen, vissa var asbra och vissa sög verkligen.. Men hem där ifrån sen kom det några sköna typer på besök, vi åkte och kollade runt lite vid någon fest, drog en Bennysrunda och sen hem, trött som ett litet barn gick jag och la mig vid 02.30

Idag vet jag inte alls vad som händer, det visar sig.


Oups

Någon idiotjävel som bloggrape'at mig... Less..

Men aha dagen har vart kanon, mer om det imorgon, för nu är jag dö trött...

Love


ligga?

hej nu är de så att jag inte har fått ligga på ett tag! min slida är lagomt trång och den väger cirka 2,4kg och är 14,36 cm djup som bredast har ja tästat en snopp som är 13,5 lång och 6 cm i omkrets ingen baddare dräkt(; men som ni säkert förstår så vill ja ha någon att ligga med. ps jag låter mycket så vill inte ligga med någon om de är andra i huset! mitt nummer är 0703769559 puss på er alla bloggläsare och kanske mitt blivande ligg(

Fredag

Hello party people. Vaknade precis, fortfarande sjuk men mår mycket bättre! Så nu ligger jag i sängen, dricker Julmust, ska snart duscha och senare blir det öppenscen!
Love


So I puck the world up and i'ma drop it in you'r fucking head.

-


Eld

Vet inte om jag vill skratta eller gråta. Varför är jag så osäker, fast ändå så säker på samma gång? Varför varför varför? Jag vet ju att det inte är sant. Fast ändå ligger en liten osäkerhet och knackar svagt på dörren.
Hur kan en bok få en att se helt annorlunda på saker och ting?
Fortfarande sjuk, men mycket bättre idag, ingen skola imorgon, men på kvällen bli det öppenscen. Då är det jag och ellen i några timmar, skönt!




Wizzzi

Holla amigos, ligger i sängen, tro det eller ej men jag mår bättre idag, gr8! Imorgon blir det först öppenscen och sen kanske fest om jag mår bättre.

Nu blir det käka glass och plugga lite. Lästa ut min bok nyss med "som jag vill vara" hur bra?! Asbra.


Smurfarna

Ligger i sängen, som jag gjort precis hela dagen... Jävla förkylning, kan vara influensa, hatar att jag blir så ljuskänslig när jag är sjuk, måste gå med solglajjer i några dagar. Ska iallafall till skolan imorgon, hämta grejer och allt, fixa lite arbeten på datorn.
Smurfarna rullar på tvrutan och jag ska försöka sova.


Tierps lucia

Med i tidningen, på söndag blir det lottning om vem som blir.


--

,


Let's do it again!

Är nästan 389% säker på att ni som läser det här mår bättre än mig just nu.. Ligger i sängen, klockan är 15.06 och jag har inte gått upp än, förkyld som satan, feber och halsen gör ont...
Bläää för dessa dagar...


We found love

Måndag idag, deppmåndag. Alla dagar utom fredag och lördag verkar vara deppdagar... Allt är mörkt och trist ute och själv tycker jag det är mörkt dygnet runt..
Men iallafall haft prov idag, psykologi, gick bra. Redan efter skolan började jag känna mig förkyld, men åkte med ottis till Älvkarleby och träffade några sköna typer! Kom nästan precis hem, feber och elände.. Fan.. I all dessa tråkighetsväder så kommer förkylningen som ett brev på posten och knackar på.
Nu blir det försöka sova, hoppas på att kunna gå i skolan imorgon för jag ska fan börja sköta mig nu! Börjar träna den 29 nu med. Känns bra! Nej nu ska jag be till någon övre makt att det ska komma snö! Peace mannar.


International love

Hejsan alla söndagsdeppare.

Haft en fruktansvärt grym helg med dom bästa! Började med fredagen då världensbästa Ellen och Julia kom hit till mig, kilade på idol och drack vin, mysigt värre, på lördagsmorgonen vaknade jag med träningsverk i magen efter fredagens skrattande, sinnes! Mot kvällningen kom dom hit och vi fixade oss inneb det bar av till syskonen Schilcher. Hade en sjukt trevlig och rolig kväll där! Åkte hem vid 03.30 och somnade som ett litet barn på några sekunder.
Söndagen har spenderats i soffan, helt sopslut efter helgen! Gick ut med vovven och dansade lite i regnet. Ny blir det sova, upp i tid imorgon, duscha, skola, prov.
Saknar Niklas gör jag med...


Back.

Hej party people. Har inte bloggat nu på några dagar som ni kanske märkt, dagarna har gått upp och ner, hit och dit. Ni kanske redan vet det men anledningen till varför jag gjorde en liten bloggpause var för Niklas och jag har gjort slut, ja ni hörde rätt. Och jag behövde lite tid för mig själv att fundera vad jag gör med mitt liv. Ni som tror att det finns någon smaskig anledning till varför vi gjorde det kan ju ta och hänga er på än gång. Det är såhär att det var ett gemensamt beslut, om det är för stunden eller för alltid det vet jag inte riktigt, men hoppas såklart att det blir bra när våra liv reder ut sig.
Mina dagar består mestadels av skola, möten, tv tittande och springande, det sista får mig att slappna av, så underbart att dra upp musiken på högsta volym, dra in den iskalla luften i lungorna och bara springa, man kan aldrig riktigt veta vart men det är den som går vilse som hittar de nya vägarna.

Uppdaterar så fort jag känner för det, men nu blir det sova. Sleep tight


Bloggpause i några dagar.


.

Saker som händer just nu, tråkiga saker. Förklarar sen


Cod

Oh mama vad jag är trött.. Sitter hemma hos Markus nu och spelar lite. Blir åka hem snart. Vad som händer idag har jag ingen aning om.. Något kul hoppas jag annars hoppar jag i graven


Gefle

Ligger i soffan hos bror min, kollar på Horton, g r y m. Godnatt


Mot Gävle!

I bilen pålägg mot Gävle, snart blir det valbo! Klart man sitte framför ratten


"up"

Ligger i sängen, trött. Kollar på den söta filmen up och tänker på min underbara. Godnatt


"i'm so happy couse you are born"


"update"

Ligger i soffan, dagen har bestått av lite skola, hade så fruktansvärt ont i huvet.. Men bättre nu. - Somnade till och drömde om att jag hade en katt, den hette Missan och var grå, svart, vit. Den satt på min axel hela tiden, tillochmed i skolan. - vaknade och vart så sjukt ledsen och besviken.. Fan jag som alltid velat ha en katt...
Nu snart blir det äta.


"våga och vinn, eller lev med att du aldrig försökt"

Damn ta trolltider, avsnitten rullar på tvrutan. Saknaden av personer tar över hela kroppen och jag känner knappt igen mig själv. Men älskar personer som sticker ut och bryr sig om en riktigt mycket. Skola imorgon, skönt. Klockan står på 07.30 och jag längtar tills jag får slå mig ner i soffan med frulle och barnprogram.


"den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"

Sitter i soffan, klockan är efter 00.00, blöt i håret och en råttis på axeln. Min sötnos råtta kan vara den underbaraste just nu.


"det är inte fel på dig, det är fel här i världen idag"

Ligger i soffan, som vanligt vid den här tiden på dygnet. "berg flyttar in" rullar på tv'n framför mig och jag har absolut inte någon lust alls att träna, ett bad skulle sitta bättre till hands. Blir nog så. Sen blir det fortsättningen på trolltider.


"dom vill se oss som en byggsten i deras stela system"

Matte... Bläää.. Tur att musik finns. Feta låtar spelar sig ur den här underbara uppfinning vi kallar iPhone. 30 min kvar, håll ut. Sen blir det historia, älskar såna här dagar där vi bara går till 12, lovely. Har förövrigt 2 möten nästa vecka. Gr8 Linnéa


"le mot din spegelbild så får du ett leende tillbaka"

Rubriken kan vara den mest logiska och smartaste mening jag någonsin hört.
Ligger förövrigt som ett stök i sängen, trolltider rullar på tv'n och jag saknar min man. Men det är väl dessa dagar när man ligger själv och ska ha det bra som dom kallar "spare time"
Imorgon står det bara skola och sen till kusinerna på schemat. Funderar på att träna också. Vi får se. Nu måste jag försöka sova iallafall!
Pusselipuss


N ♥ L

det finns något finare än sjäva livet, och det är du niklas, fan vad jag älskar dig ♥


Party rock

Soffan är min bästa vän just nu, mamma bredvid och ska snart poppa popcorne. Kan det bli bättre? Nix. Förövrigt påminde mamma mig idag att det snart är första advent och pepparkaksbakning på G. Time for that soon. Snart blir det trolltider, eller vet ni någon annan julkalender som är bra? Dra en funderare på den ni.


if you don't smile everyday, you will cry every night

Hola. Precis vart på luciagrejs, ganska kul faktiskt! Fast det bästa var nog när dom bjöd på läsk och pepparkakor, och mandariner förstås. Nu blir det slänga sig framför tv'n ett tag, skööönt. Eftersom mitt Greveholm-maraton är slut så varför inte börja på en ny julkalender? Trolltider here I come!

Pratat vett i farbrorn min med, som hade noll koll på läget, men tur att linnéa come and save's the day liksom!

Hörs sålänge!



Nice N' Cool

Ligger i soffan, chokladflingor och kollar på Disney Chanel, kung.

Snart bär det av till Centralskolan, luciaträff, ska försöka anmäla mig till öppenscen också, fast det är försent, men håller tummarna.


08.27

Hejsan alla glada, själv somnade jag 4 pgr av mina förbannade ögon.. Men nu ligger jag i soffan iallafall, juice och prickikorvmackor. Nu ska jag fortsätta kolla på nickelodeon och snart pallra mig till skolan!


Sleepmode

Ligger i sängen, sista avsnitten av greveholm är påslagna och jag är riktigt trött faktiskt, fast klockan bara är halv 1. Klockan står ställd på halv 8 och då blir det skola.
Inte sagt det men det är någon som anmält mig till lucia kandidat, tierps lucia ni vet, så imorgon ska jag till Centralskolan!
Humöret förövrigt ligger lågt. Nooot so god I guess.
Peace


Kärlek är livet - Love is pain.


Love


Mobilinlägg

Hej alla homies. Ligger i sängen och kollar på greveholm (som ni kanske märker jag kör maraton med). Kan vara den bästa julkalendern någonsin, big love. Kommer kunna blogga mycket oftare nu när jag har ny iPhone, känns skönt. Har förövrigt färgat håret, mörkbrunt med liiite rött i.
Imorgon börjar jag 10.30, hur skönt? Underbart.

Nej nu ska jag vila ögonen lite, slita blicken från facebook...


Söndagkväll.

Bra dag, blev en iphone rikare och film på de, super 8, faktiskt bra. Sevärd. Kommer prova att mobilblogga snart, för nu väntar Greveholm.

!!!

hände en helt störd grej nyss! men det berättar jag om senare ;)

hihihihihhhi

Söndag,, Godmorgon.

Ligger i sängen och klockan är 15.14, greveholm är på, bäst. Senare kommer alex, linda och mormor och vi ska käka mat hela la familja.

Nu måste jag få på mig lite kläder.

Peace out.'




känner mig som Zeus på bilden.

DAGENS

DAGENS VILL HA: Bil

DAGENS KLÄDELSE: Chinos, linne, adidaströja.

DAGENS FRISYR: Utsläppt, mössa.

DAGENS LÅT: Annie Hall - Oskar Linnros

DAGENS PLANER: Sova

DAGENS SAKNADE: N

DAGENS DUMMASTE: Kim

DAGENS MISSLYCKANDE: Ingenting tror jag.

DAGENS DROG: Kärlek.

DAGENS KÖP: Tuggummi, chips, glass&cola på donken.

DAGENS GODIS: Nötter.

DAGENS HUMÖR: Normalglad.

DAGENS CITAT: Om du visste hur mäktiga dina tankar var skulle du aldrig tänka en negativ tanke.

DAGENS ROLIGASTE: Ellen


Greveholm.

Ligger i sängen nu, inte gjort alls mycket idag. Men nu på kvällen så drog jag och Ellen in till Uppsala, åt på donken och åkte hem, haha! sköna vi. Kom till tierp vid efter 02, så åkte och tände ett ljus på farmors grav ♥


Nu blir det greveholm, nötter, festis och sova, skönt. Imorgon kommer min kära bror med en iPhone till mig, bra go han. Saknar han gör jag med... alexander ♥




IF YOU LOVE SOMETHING SET IT FREE. IF IT COMES BACK IT'S YOURS. IF IT DOESN'T IT NEVER WAS









Fuck you


Mamma ♥

Jag älskar dig mamma, du är underbar, jag vet att vi bråkar mycket, men jag vet också att det kommer bli bra tillslut, jag vet att vi säger saker till varandra som vi inte menar i vissa fall, men jag vet att det kommer blir bra. Du är min mamma och det är ingen roll man får bara ändå, utan för du är den bästa, du har gjort allt för oss i familjen, alltid, har bara inte insätt det förr. Du har gjort allt för att vi ska må bra, därför vill jag att du ska må allt annat än dåligt, önskar dig inget ont i hela världen. Du är bäst, min fina mamma.


Jag älskar dig ♥

Fredag,, Tala är silver men tiga är guld.

Dagen har spenderats med niklas och tobbe. Städat hela niklas rum, som såg ut som ja jag vet inte vad, någonting hans feta katt kanske släpat in! Åt pizza och bara tag det lugnt, skönt. Senare mot kvällen åkte jag till mina kusiner, var med dom och fixade musik. Vid 00.00 tog jag cykeln och cyklade till Ellen, hade en kunglig kväll med henne, allt från videofilmer till bilder, popcorn doppade i smör och saft. G R Y M T. Men nu är jag hemma från henne!






Torsdag,, "Tribulations"

Hade en underbar dag i Gävle med mina minikusiner, blev allt från shoppande till biotittande. Kollade på Tintin - 3D, g r y m.

Åkte och var hemma vid 07.30 tiden, badade, åkte till nickepicken.


Fuck allt.

Rubriken talar för sig själv. Fuck allt.

Super.

Hallu allt folk. Sitter hemma hos nikepicken med tebo, spelar lite supermario, hur bra? jätte.

Ska bara äta något sen imorgon blir det upp vid 09.30, åka till gävle med mina kusiner Viktoria och Pauline, chilla lite bara. Shoppa, eller ja, jag behöver inget men klart man är hygglig och ställer upp liksom, öronpropparna hänger väl med så mycket som dom kakklar.. Aja vi hörs imorgon (om jag överlever) hehe




Har förövrigt inte anmält mig till öppenscen... Vad tycker ni?.. ska jag anmäla mig?.. Bara 1 dag kvar innan det är försent... Fan att det ska vara så svårt, tänk om man bara hittade en låt som satt klockrent och det lät som att gud spelade på sin gamla gitarr? Inte lätt när det är svårt eller..

Nej fyfan det här håller inte längre.. Nu blir det mackor!

C ya


Onsdag.

Ooh my.. Bloggen spårar ur åt helt fel håll för varje dag som går I guess.. Dagarna går ut och in, hit och dit, upp och ner.. Men håll ut, I come back.

Haft huvudverk hela dagen, usch. Precis duschat nu iallfall.







God afton Linnéa!

Du kan släppa kontrollen nu. Flyt med i processen så blir allt bra.



Imorgon blir det in till Gävle ett tag med mina skitkusiner, men det berättar jag litt mer om senare ikväll!



C-vitamin yees

Nisse



så sööööööt

internetgangster

Sitter hos niklas, spelar lite. Har hängt med grabbarna och lite senare nu på kvällen med jullan!



Har förövrig fått hem denna piercing!

RSS 2.0