Vissa kallar det lov... Jag kallar det fredag heeela veckan!! :D

onsdag: Ställde klockan på 08.15 för kl 9 bar det av till fjäranhöjder, var där och kom hem runt 3 kanske :) riktigt kul! Sen åkte jag och Nattis till Ellen, vart mkt snack om typ allt :)

torsdag:
Trodde dagen skulle bli den sämsta någonsin men faktiskt vart den icke :) skottde av hela taket typ, haha riktigt kul men råkade skämma ut mig men vad gör de om 100 år :D macke fick lite masage och sen tog jag bort stommen eller va de nu heter runt sängen, så nu är det bara dynan på golvet , riktigt najs faktiskt :D cyklade 5km, duscha, sen tog ja det chill :)

fredag: 
Tvättade håret på 5 min sen drog jag iväg till tändläkaren och de gick kanon, hon skulle ba checka så jag inte hade några hål, och hon sa att jag hade skills med tandborsten och de tyckte jag var lite kul haha :D Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men något händer väl senare hoppas jag =) Ligger här i sängen och tittar på svampbob (a) kanonkul (Y) shit vilket liv jag har.. haha :D

slänger in en bild på det här goda jag dricker just nu =D muummmsss!




Pusspuss (L)

HallåHallå!

Oj nu var de ett tag sen , he he ,, läs den som orkar , tvingar ingen=)

fredag: Gick 2 timmar i skolan, skööönt! sen kom Nattis och Ellen hit och vi hade det myyys, kikade på paranormal activity, var det meningen att den filmen skulle vara sååå läskig eller? var inte de enligt mig iallafall :) skakade lite ass med dom sen med (Y) efter dom åkt hem tog jag en dusch, haha kl var väl runt halv 1 men aja skönt iallafall :D
lördag: Nattis och jag drog till bella på fest, senare kom ellen med, helt OK :)
söndag:
Hoppade in i duschen direkt när jag vaknade och sen drog jag och virre ut med skotern, galet kul, bara å hoppa in i duschen igen efter haha, på kvällen kom Ellen och vi kollade på "wolf creek" , usch äckelfilm,, ingen, jag eller ellen tror jag, rekomenderar man satt bara å irriterade sig på den , menmen den gick väl å titta på :)
måndag: Åkte till moster och sa hejdå till kusin som åker till Uganda ett halvår! träffade min andra kusins barn med , riktigt kul att få leka lite ;D Åkte till alex och vi hälsade på Zeus, kunde lätt ha fallit i gråt i bilen, ville inte lämna han. hemskt.. fyfan.
idag: Inte gjort ett dugg, bastade nu på kvällen, riktigt skönt faktiskt (Y) nu ska jag kolla lite film med mig själv tror jag, eller först packa tills i morgon för då ska jag bada på fyrishov med kussens barn, kanonkul :D och sen ut med wilisch!
tur att vissa saker börjar reda ut sig.

slänger in en bild sen lördagens outfit och på Zeus.


 bjuder på bilden

 Kommer älska dig i all evighet och två dagar till! (L)


Pusspuss (L)


Lov? jatack!

Tjäänaaree ;) har den bästa lillasötaste råttan på axeln som sover just nu :) snacka om myyyys!!
Haft 3 st prov och en läxa idag, normalt ? ja på våran skola jaa.
Ska nog gå en sväng med Wilma snart så jag känner mig lite piggare, sen ta en dusch och kika på film.
Går 2 lektioner i morrn bara, sköööönt! Sen är det bara att tagga tills kvällen för då kommer mina brudar hit! :D
Har tittat på sommarbilder varje dag nu, ååh skapligt härligt de skulle vara att åka till stugan,,, ligga och steeka lite!
Ha're bäst! =D



Pusspuss (L)


Hallå hejsan!

måndag : Kom hem från skolisch och tyckte de va så finfint väder så tog mig en tur ut med Wilma! Kom hem och ställde mig och gjorde världens bästa pannkakor!! mummssi! :D Slängde mig i soffan med mori och brori och kikade på 2012, helt OK! tog ett bad och la mig i sängen.

idag :  Va och tittade på nån helsjuk teater med skolan, inga kommentarer alls skulle nog jag vilja säga!
Mådde inte så bra på showträningen så drog mig hemåt ist.. somnade och vaknade 3 timmar efter, skönt :) mår inte riktigt 100% nu heller men tänkte ut och leka med wilma i snön ;)

Veckan kommer vara den värsta någonsin! Hur mkt prov och läxor som helst!

Nu vill jag ha lov lov lov :D eller helg i allafall :)


 
puss på min söta wilma i snön! :*

Pusspuss (L)

Glad alla hjärtans dag! ♥

Alla hjärtans dag idag då ,, och ingenting som händer,, ass kul! not.. menmen :)

Va först ute och gick lite med Wilma och sen kännde jag för en dusch så in i den och sen fort som bara den dra ner till aspen och kika på innebandy, ääh lekstuga ba ;D
Igår hände ingenting typ, var till moster ett tag och mös med deras katter, haha och mamma har opererat armen så jag fick växla hela vägen hem och dit! riktigt kul! careface ellerhur? hehe ,, =)

nej nu ska jag ta och strypa den här jävla snön! Ha de myyyys!



 


En bild från fredagsmysmyset!


Pusspuss (L)

Fredagsmyyyys!

Vart sjuk och hemma från skolan 2 dagar, men idag gick jag i allafall!
Så nu blir det fredagsmys med Nathalie och Ellen, grymt!
Har inte så mycket mer att säga än att jag gjorde sockervadd i onsdags som var riktigt gött, satt fint på förkyldningen hah!

kommer väl bilder från fredagsmyset senare antar jaag ;D

Pusspuss (L)

happyhappy

lördags : vart inget UKM så blev att man drog till nattis och skaka lite ass! kanonkul (Y)
söndags : vart en liten sväng ut med Wilma och sen kika på volleyboll med cajjan ellen och martin :)
måndag : stan med min ellisch! riktigt kul och måste göras om tycker jag! finns bra kuliga typer man träffar på tåget asså ;D ellen och jag köpte supersöta t-shirtar, lika dana såklart ;) och lite annat som tillochmed jag såg hah =D 
idag : show efter skolan, gick åt helvete som vanlig och vart sjukt glad att det snöade! =D Har nog vart hyper/glad hela dagen tror jag hehe underbart (: nu ska jag ta det lugnt för jag är förkyld.. uscha,, menmen överlever :D
och äntligen fick jag tag i något rött som passar navelpiercingen!
 

slänger in en bild bara för jag älskar min Nelli sjukt mycket!




Pusspuss (L)

februariii.. och jag vill ha sommar!

Inte gjort ett dugg idag,, Ellen är sjuk å nattis med, inte kul, krya på dom! tandis i morgon och får se hur det blir med lördag.. menmen alla sagor har inte sina lyckliga slut, men de kan jag leva med :)  


Inte gjort ett dugg idag,, Ellen är sjuk å nattis med, inte kul, krya på dom! tandis i morgon och får se hur det blir med lördag.. menmen alla sagor har inte sina lyckliga slut, men de kan jag leva med :)   Slänger in en blid med =)     Pusspuss (L)


Slänger in en blid med =) heh

Pusspuss (L)

Tjeenaree!

Tjenatjena,, tänkte testa blogg nudå för skojsskull :)

Idag var det i allafall skola, sämst som vanligt! Sen har jag inte gjort så mkt känner mig inte så pigg.. men tränat och så iaf, sköntskönt :)
Och jag tycker det kan bli sommar nu så man kan åka till stugan för den saknar jag sjukt mycket!

Vissa människor kan man bli sjukt irriterad på...

Pusspuss (L)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0